George Clooney dhe Julia Roberts na rikthejnë vitet ’90 me ‘Ticket To Paradise’

25 vjet pas ‘The Runaway’ Bride dhe ‘My Best Friend’s Wedding’, Julia Roberts rikthehet në filmin më të fundit me George Clooney.

Mund ta konsideroni edhe rikthim në vitet 1990, sepse Ticket To Paradise do na kujtojë edhe një herë talentin e aktorëve të mëdhenj të Hollivudit.

Filmi flet për një çift të divorcuar të cilët duhet të udhëtojnë në Bali pasi vajza e tyre atje është gati të martohet me një djalë që nuk ka shumë kohë që e ka njohur. Filmi-komedian është i mbushur me aventura dhe skena të cilat vetëm George dhe Julia mund t’i performojnë më së miri.

Filmi sapo ka filluar të shfaqet nëpër kinema.

*Tibo News