Gazprom rifillon furnizimin me gaz për Italinë

Kompania ruse e energjisë Gazprom se është gati të rifillojë eksportet e gazit përmes Austrisë, kryesisht në Itali. Gazprom në njoftimin e tij siç raportohet shtoi se kompania dhe klientët e saj italianë kanë gjetur një zgjidhje për shitjen e gazit natyror pas ndryshimeve rregullatore të bëra në Austri.