Gazeta Gjermane i dedikon artikull lirisë së shtypit në Shqipëri

Gazeta gjermane “FAZ” i ka dedikuar një artikull lirisë së shtypit në Shqipëri dhe marrëdhënieve të kryeministrit Edi Rama me median dhe gazetarët. Sipas gazetës gjermane, mediat në Shqipëri janë kryesisht në duart e të pasurve.

Ndërsa thekson se politika dhe një grup sipërmarrësish ndikojnë drejtpërdrejt shtypin shqiptar. Ndërsa nënvizon faktin se Edi Rama nuk e duron dot median e lirë.