Fundi i gushtit ‘përcjell’ turistët dhe emigrantët

Fundi i muajit gusht dhe përfundimi i sezonit veror po largon turistët dhe emigrantët që erdhën gjatë kësaj periudhe për të pushuar në vendin tonë.

Këtë dëshmojnë pikat e kalimit kufitar, të cilat çdo fundjavë kanë qenë të mbingarkuara nga fluksi i makinave.

Ndërkaq, edhe kjo fundjavë u shoqërua me radhë të gjata makinash në pikën kufitare të Muriqanit.

*Tibo News.