Frika e një vale Covid-19 në dimër, EMA miraton vaksinimin e foshnjave

Drejtuesit shëndetësore të Shëndetit në Bashkimin Evropian kanë aprovuar vaksinat për foshnjat. “Watchdog-u” i Unionit e dha dritën jeshile që fëmijët mbi gjashtë muaj të mund të vaksinohen me vaksinat e Moderna-s dhe Pfizer.

Lëvizja vjen në një kohë kur ekziston frika për një valë tjetër Covid-i gjatë këtij dimri.