Fluks lëvizjesh në Kapshticë

Fundjava e parë e muajit janar është shoqëruar me fluks të lartë në pikat e kalimit kufitar, e sidomos në pikat që lidhin Shqipërinë me Greqinë.

Në Kapshticë ka patur një radhë të gjatë automejtesh përgjatë të dielës.

Ndërsa edhe udhëtarët kanë qenë të shumtë në numër.

Për shkak të fluksit të lartë, pala greke po punon me 5 sportele në dalje dhe 3 në hyrje të Republikës së Shqipërisë.

*Tibo News