Flasin pa pushim, kjo është shenja më e lodhshme e Horoskopit

Të gjitha shenjat mund të shkaktojnë djegie në vetvete dhe te të tjerët. Energjia impulsive e Dashit, Gaforret me lotët e tyre të bezdisur dhe të lehtë mund t’ju prekin emocionalisht, natyra e dyshimtë e Akrepit, ngurtësia e Demit, i bën ata të lodhshëm, por në fund të fundit është mendja e një Binjaku që dallon mbi gjithë të tjerët.

Binjakët votohen si shenja më e mundshme për të lodhur veten dhe të tjerët. I sunduar nga planeti lajmëtar Mërkuri, Binjakët përfaqësojnë mendjen dhe fjalën e folur.

Binjakët janë të aftë të flasin pa pushim, të mbulojnë çdo situatë të mundshme dhe mund të shkatërrojë të kundërtën e tyre!

Ai është një punonjës ideal për kompanitë e mediave sociale, media etj, sepse i pëlqen të shkruajë, të komunikojë, përditësimet e statusit, transmetime të drejtpërdrejta,  dhe pika të tilla janë anë të forta të tij! Dëshira e tyre e etur është të lexojnë, të flasin, të konsumojnë, të komunikojnë dhe të mbledhin sa më shumë informacion që munden. Edhe kur pushojnë së foluri, mund të dëgjosh ‘zhurmën’ e dobët të mendjes së tyre…