Filmi horror që bëri shikuesit të largohen nga sallat e kinemasë

Nuk është hera e parë apo e fundit që një film ka një efekt shqetësues te njerëzit, por rrallëherë bën që shikuesit të dorëzohen para fundit.Filmat si The Witch, Hereditary dhe Midsommar janë prova se kompania e prodhimit A24 rrallëherë gabon kur bëhet fjalë për filmat horror, dhe një numër i madh shikuesish të filmit horror të vitit të kaluar Men, të drejtuar nga Alex Garland për A24,  do të pajtoheshin me këtë.Alex Garland është më i njohur për filmin e mirënjohur fantastiko-shkencor Ex Machina, për të cilin ai mori një nominim për çmimin Oscar për skenarin më të mirë origjinal.Garland shkroi edhe skenarin për  Men, por këtë herë ai u prit me kritika, sepse disa kritikë nuk ishin të kënaqur me strukturën narrative të tmerrit të tij.Burri  ndjek vejushën Harper, të luajtur nga Jessie Buckley, e cila shkon me pushime në një fshat aty pranë pasi burri i saj kryen vetëvrasje. Ndonëse pushimet supozohej se do të ishin një mundësi për t’u shëruar, jeta e saj kthehet në një makth sepse ajo është e rrethuar vazhdimisht nga burra të fshatit, të cilët mbajnë të njëjtën fytyrë. Të gjithë meshkujt u luajtën nga Rory Kinnear.Shikuesit e  Men  shkuan te Xu (Twitter) për të treguar se filmi ishte aq shqetësues sa disa anëtarë të audiencës u larguan nga teatri gjatë shfaqjes.Filmi i Garland-it  Men mori 69% nga kritikët e Rotten Tomatoes, ndërsa shikuesit e IMDb i dhanë 6.1 nga 10.