Filmat të cilët do t’iu sjellin nostalgjinë e Krishtlindjeve

Festat e fundvitit po vijnë dhe të gjithë po presin pushimet e Krishtlindjeve.

Një kakao e ngrohtë, ulur në divanin e shtëpisë nën dritat e pemës dhe pranë njerëzve të zemrës, kjo do të ishte pamja ideale e këtyre festave.

Janë të shumta aktivitetet që mund të bëni në këto kohë  sëbashku, por TiboNews sjell për ju si sugjerim një maratonë prej 40 filmash që mund të shihni në prag Krishtlindjesh.

The Santa Clause (1994)

A Christmas Story (1983)

Rudolph, The Red-Nosed Reindeer (1964)

National Lampoon’s Christmas Vacation (1989)

Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas (1966 & 2000)

Elf (2003)

A Charlie Brown Christmas (1965)

The Holiday (2006)

Home Alone (1990)

It’s A Wonderful Life (1946)

Scrooged (1988)

Miracle On 34th Street (1947 & 1994)

Love Actually (2003)

The Muppet Christmas Carol (1992)

Die Hard (1988)

The Nightmare Before Christmas (1993)

The Family Stone (2005)

Bad Santa (2003)

Meet Me in St. Louis (1944)

The Polar Express (2004)

Fred Claus (2007)

Christmas with the Kranks (2004)

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (2001)

Jingle All the Way (1996)

Eloise at Christmastime (2003)

Prancer (1989)

A Christmas Carol (2009)

Mickey’s Once Upon A Christmas (1999)

Frosty the Snowman (1969)

White Christmas (1954)

Jack Frost (1998)

Santa Claus Is Comin’ To Town (1970)

Christmas In Connecticut (1945)

Kiss Kiss Bang Bang (2005)

The Bishop’s Wife (1947)

While You Were Sleeping (1995)

Holiday Affair (1949)

Klaus (2019)

The Shop Around the Corner (1940)

Four Christmases (2008)