Filmat që duhet të shikojmë, sipas rekomandimit të Dua Lipës

Duan e duan të gjithë për shkak të personazhit që ka treguar deri më tani, me talentin e jashtëzakonshëm në muzikë si dhe me pozitivitetin karakterizues.

Më herët nuk e dinim që preferencat e saj drejtoheshin edhe nga bota e kinematografisë, por në rrjetin social Instagram, të “Service95” janë treguar të gjithë sugjerimet e këngëtares për filmat dhe komeditë e saj të preferuara, që janë idealet për t’u parë, sidomos tani në kohën e lirë të afër pushimeve.

 

Më poshtë do të gjeni listën e rekomanduar nga Dua Lipa.

 

  1. True Romance (1993)

  1. How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

  1. Little Miss Sunshine (2006)

  1. The Talented Mr. Ripley (1999)

  1. Moonstruck (1987)