Filmat horror që i bënë aktorët të pendohen për rolin

Jo të gjithë filmat horror janë krijuar në të njejtën mënyrë.

Për disa nga filmat e frikshëm, aktorët janë shprehur se janë penduar për paraqitjen e tyre në to.

 

  • Jennifer Aniston

“Leprechaun” (1993)

Ky film i çuditshëm për një vrasës, ishte roli i parë i vlerësuar në film i Jennifer Aniston, i cili doli një vit para daljes së saj në “Friends”.

Ndonëse luajtja në një film të tillë tani do të dukej vdekjeprurëse për një yll të madh si Aniston, ajo ka gjatë intervistave ka qeshur me përfshirjen e saj në atë film.

Aniston e përshkroi atë si një përvojë të tmerrshme, dhe nëse do kishte mundësi të kthehej në kohë, nuk do ta bënte sërish.

 

  • Lindsay Lohan

“I Know Who Killed Me” (2007)

Në kohën kur Lindsay Lohan e bëri këtë film, ajo ishte një yll i famshëm, kështu që nuk mund të thoshte se po e përdorte këtë rol për të ndërtuar rezymenë e saj.

Në këtë thriller të çuditshëm psikologjik, Lohan luan binjakët identikë, njëra një shkrimtare aspirante dhe tjetra një striptiste, me këtë të fundit duke parë vizionet e vrasjes.

Filmi u përfol nga kritikët dhe ishte u tha se ishte një dështim.

Madje i dha Lohanit një çmim “Razzie” për Aktoren më të keqe.

 

  • George Clooney

“Return of the Killer Tomatoes!” (1988)

Në fund të viteve ’80, George Clooney nuk ishte bërë ende një yll i listës kryesore, kështu që ai nuk mund të ishte shumë zgjedhës me punët e aktrimit që merrte.

Në  një tryezë të rrumbullakët të Oscars me Neësëeek në 2012, Clooney solli rolin “Killer Domatoes” si një rol që duhej të merrte sepse kishte nevojë për para në atë kohë.

Me këtë pranim të sinqertë, aktori e hodhi poshtë filmin “e keq” me të njëjtin humor vetëpërçmues që ka përdorur për të shpjeguar projekte të tjera si “Batman & Robin”.

 

  • Tom Hanks

“He Knows You’re Alone” (1980)

Ashtu si me Clooney, Tom Hanks mori një rol në një film horror në fillim të karrierës së tij sa për “të futur këmbët”.

Në film, Hanks luan Elliot, i cili shfaqet në film vetëm për disa skena, megjithatë ky film i harruar ishte debutimi i Hanks në këtë botë.

Vite më vonë, kur Hanks shpërtheu si yll, ai e solli këtë film në një paraqitje me David Letterman.

Ai e karakterizoi filmin si duke përfituar nga çmenduria slasher e fillimit të viteve ’80 dhe më pas e krahasoi përvojën me të qenit në kastin e “Giligan’s Island”.

 

*Tibo News