Fillon vaksinimi masiv anti-covid për fëmijët në SHBA

Tetëmbëdhjetë muaj pasi një klinikë në Nju Jorkut mori dozat e para për fëmijët në SHBA kundër koronavirusit, imunizimet u bënë të disponueshme të martën për miliona fëmijë nga mosha 6 muajsh deri në 5 vjeç, kategoria e vetme e pavaksinuar deri më tani në Amerikë.

Këto doza për fëmijët janë produkt i Pfizer-BioNTech për fëmijët e moshës 6 muaj deri në 4 vjeç; dhe vaksina Moderna për fëmijët nga 6 muaj deri në 5 vjeç.