Fëmija i parë për vitin 2024 lindi në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”

Amar është fëmija i parë që lindi në Shqipëri në minutën e parë të vitit 2024.

Ky vit trokiti me një djalë, i cili erdhi në jetë 3 kilogramë e 200 gramë, në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”.

Ndërkaq, në maternitetin “Koço Gliozheni”, fëmija i parë lindi vajzë. Foshnja lindi në orën 00:00 dhe është fëmija i katërt në familje.