Fanella historike e Micheal Jordan del në ankand

Fanella më ikonike e Michael Jordan, e NBA Finals në vitin 1998, veshur në një prej lojërave më të rëndësishme, është duke u shitur në shtëpinë e ankandit dhe ka një çmim të vlerësuar deri në 5 milionë dollarë.

Finalja që mbante këtë fanellë vazhdon edhe sot e kësaj dite të jetë me e shikuara e finaleve të NBA-së.

Kjo veshje është si një dokumentim unik i një periudhe unikë kohore. Ata janë pa asnjë dyshim tejet të veçanta, pavarësisht nëse është ndeshja debutuese e Michael Jordan apo loja e LeBron James me 81 pikë. Ata dokumentojnë saktësisht ditën e këtij momenti jashtëzakonisht të paharrueshëm në sport. Ka ndodhur, ata kanë datën, kanë vendin. Rrjedhimisht përmbledhin një moment vërtet emocionues në kohë, të cilin njerëzit e rikujtojnë me mall.