Familjet që duan panele diellore do të subvencionohen

Janë hapur thirrjet për aplikim për subjektet që ofrojnë dhe instalojnë panele diellore.

Njoftimi vjen nga qeveria, e cila lidhet me projektin pilot për të mbështetur 2 mijë familje që do të duan të impementojnë në shtëpinë e tyre panele diellore.

Thirrja për aplikime u publikua nga kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Energjisë, Belinda Balluku. Qeveria njofton se do të subvencionojë 70% të shumës për çdo familje.

*Tibo News