Familjarë në ekran dhe realitet

Ekziston mundësia që në një moment të jetës tuaj të keni menduar të ndiqni të njëjtën rrugë karriere me prindërit, motrat apo vëllezërit tuaj.

Epo, kjo u ndodh edhe të famshmëve.

Në fund të fundit, ata mund të ndjekin nga afër gjurmët e prindërve apo njerëzve të tyre të dashur dhe më pas të vendosin nëse ky është vërtet profesioni që duan të ndjekin në të ardhmen.

 

  • Will Smith dhe Jaden Smith në The Pursuit of Happyness

Filmi, “The Pursuit of Happyness”, shënoi debutimin zyrtar të filmit artistik të Jaden Smith, duke luajtur së bashku me babain e tij, Will Smith.

Filmi tregon historinë biografike të Chris Gardner dhe ishte aq i suksesshëm sa partneriteti baba-bir vazhdoi në një film tjetër, “After Earth”.

 

  • Meryl Streep dhe Mamie Gummer në Ricki and the Flash

Të dyja ishin nënë e bijë në ekran, por ajo që njerëzit nuk dinin ishte se Meryl Streep është në të vërtetë nëna e aktores Mamie Gummer.

Përveçse në “Ricki and the Flash” ato bashkëpunuan edhe për produksione të tjera, si Heartburn dhe Evening.

 

  • Macaulay dhe Kieran Culkin në Home Alone

Kur flasim për Home Alone, personi i parë që na vjen ndërmend është Macaulay Culkin, apo jo?

Ai djali bjond që u fut në telashe në Krishtlindje pasi e gjithë familja e tij u e la të vetëm.

Midis shumë kushërinjve të fëmijës, ishte vëllai i vogël i Macaulay, Kieran Culkin.

 

 

*Tibo News