Evagjelia Veli pezullohet nga të gjitha aktivitetet

Evangjeli Veli, peshëngritësja shqiptare që u shpall Kampione Europe më 29 maj në Kampionatin Europian të zhvilluar në Tiranë është pezulluar nga të gjitha aktivitetet kombëtare dhe ndërkombëtare.

Federata Shqiptare e Peshëngritjes përjashton sportisten nga këto aktivitete pasi ajo rezultoi pozitive në testi e Dopingut, ndërkohë që pritet përgjigja e dytë e testit.

Elementët e dopingut kanë prekur e kanë përdorur shumë sportist edhe në të shkuarën.

*Tibo News