Ekspertja e gjuhës së trupit zbulon si Princesha Kate i mban fëmijët “nën kontroll”

Shumë prindër bëjnë luftë me përpjekje për të mbajtur fëmijët e tyre që të sillen mirë në publik dhe Dukesha Kate Middleton nuk është ndryshe.

Princesha e Uellsit, 41 vjeç, u pa duke prindëruar butësisht Proncin George, Princeshë Charlotte dhe Princin Louis teksa hipnin në karrocë në Trooping the Colour.

Ekspertja e gjuhës së trupit Judi James nga Britanja zbuloi sinjalin sekret që nëna mbretërore e tre fëmijëve bën për të ndihmuar fëmijët e saj gjatë përvojës publike.

Judi tregon: “Sinjalet e forta, por delikate të Kate sigurojnë që fëmijët të vazhdojnë të ndihen entuziastë dhe, në rastin e Louis, të emocionuar.

“Ajo shkëlqeu me krenari kur Louis filloi të imitonte së grupin në karrocë.

“Duke folur me fëmijët e saj kishte disa gjeste që dukeshin si udhëzime për ta”.

Ajo përdor një gjest me të dy duart që normalisht do të nënkuptonte një mesazh mjaft të ashpër se kur duhet të ndalojnë ose çfarë të mos bëhet gjithashtu mga fëmijët.

“Ajo vendos duart poshtë teksa qëndron në karrocë për t’u imituar atyre shenjën “ndal” ose “mbarim” sikur t’i paralajmëronte se ku ishin kufijtë, dhe në rrugën e kthimit ajo po bënte me kokë dhe buzëqeshje të vogla për të mirën e tyre. sjelljen, për t’u siguruar që edhe ata po e shijonin ngjarjen.”

Dhe Princesha Charlotte gjithashtu u përfshi në ndihmën e vëllezërve të saj të qëndronin në linjë, sipas ekspertes së gjuhës së trupit.

Judi shtoi: “Charlotte i tha Louis të ulej ndërsa Kate u përkul përpara për të rregulluar kravatën.

Është shumë e ëmbël të shohësh se si i përgjigjet shpejt urdhrave të motrës së tij.

“Në momentin kur Charlotte i tha të ulej në ndenjësen e tij, ai u ngrit menjëherë pa murmuritje mospajtimi apo argumenti.

“Kur u kthyen në karrocë, pamë Charlotte duke imituar Kate kur bëhej fjalë për Louisin e vogël.

“Ndërsa Louis u ul midis dy vëllezërve dhe motrave të tij, Charlotte e shikonte Kate me kujdes dhe kur Kate u përkul përpara për të folur me djalin e saj të vogël, Charlotte përdori menjëherë njërën dorë për të sinjalizuar se ai duhej të lëvizte në ndenjëse.”

Ndërkohë Princi Uilliam u ngrit për të ndihmuar teksa iu bashkua familjes së tij në ballkon.

“Në ballkon pamë Kate dhe William duke punuar si një ekip për të ofruar inkurajim dhe shpërblime me gjeste për tre fëmijët e tyre.

“Louis iu drejtua nënës së tij i emocionuar gjatë dhe sjellja e tij mori shpërblimin e një buzëqeshjeje të ndezur prej saj dhe një gjesti miratimi të dashur ndërsa ajo i përkëdhelte flokët.”

Familja Uells u pa duke përshëndetur turmat në paradën e parë të Mbretit Charles në Trooping the Color.