Ekrani dhe teknologjia po vonojnë të folurën e fëmijëve

Ekspozimi i gjatë i fëmijëve deri në tre vjeç përpara televizorit apo pajisjeve teknologjike sjell probleme në të folurën e tyre.

Mjekët specialistë thonë se vitet e fundit po vihet re një rritje e numrit të fëmijëve me probleme të tilla.

Për specialistët, pandemia dhe izolimi solli më shumë probleme tek fëmijët e vegjël, pasi qëndronin për një kohë të gjatë brenda në shtëpi duke përdorur më shumë teknologjinë dhe më pak ndërveprim me mjedisin.

*Tibo News