Dy shenjat që iu mungon jeta e dikurshme

Ngutja për karrierë dhe jeta e rrëmujshme personale që kanë disa shenja priren t’i dëmtojnë. Ndërsa janë të zhytur në oraret e tyre të ngjeshur, ata ëndërrojnë të ekzistojnë në kohë më të thjeshta kur do të zgjoheshin pa një listë të gjatë detyrash në mendjen e tyre. Ata shpesh dëshirojnë të kthehen dekada më parë, kur toka ishte më e gjelbër dhe më e pastër, kështu që mund të jetonin në kohë më të lehta. Hidhini një sy se cilat janë këto shenja:

Dashi:

Këta individë priren të përmirësojnë me shpejtësi stilin e tyre të jetesës ndërsa ecin përpara në karrierën e tyre. Megjithatë, ata shpesh shpresojnë të ndihen të bazuar dhe të vlerësojnë gjërat e vogla në jetë. Ata lakmojnë kohën kur ndryshimi i klimës nuk ishte një kërcënim dekada më parë dhe plazhet ishin më të pastra. Dashi e imagjinon veten të ulur pranë një liqeni, duke shijuar peizazhin. Ata sigurojnë që asgjë të mos e ndërpresë këtë ëndërr të tyre për një kohë të gjatë. Dhe ata përfundimisht shpërngulen në fshat kur dalin në pension për të filluar ndërtimin e një jete më të thjeshtë për veten e tyre. Deshët fillojnë duke kryer një kontroll nëpër shtëpi për të zbuluar disa sende që nuk janë më të nevojshme ose të përdorura. E gjithë kjo është në interes të zbulimit të teknikave të reja për të përmirësuar jetën e tyre dhe për të hequr qafe sendet që nuk janë më të nevojshme. Disa prej tyre madje mund të fillojnë bujqësinë organike për të rritur ushqimin e tyre që nuk ka pesticide dhe kimikate.

Peshorja:

Kur Peshorja imagjinon kohë më të thjeshta, ata mendojnë të lëvizin në mes të pyllit. Megjithatë, kjo nuk është gjithmonë e mundur duke pasur parasysh familjen e tyre si dhe karrierën e tyre. Pra, atyre u pëlqen të ëndërrojnë për të jetuar në një epokë tjetër, ku mund të jenë rritur në një pronë në vend vetëm për të pasur një pemishte në shtëpi. Vjelja e frutave të freskëta, rritja e një kopshti me barishte dhe bujqësia kanë një tërheqje të jashtëzakonshme për ta. Peshorja shpesh mund të kërkojë të zvogëlojë stilin e jetës së tyre luksoze në kohën e tanishme për të pasur një regjim më ‘fshatar’. Ata do të blinin një celular të thjeshtë në vend të një smartphone mahnitës me karakteristika të panumërta. Ata gjithashtu do të shpëtonin nga shpenzimet mujore të panevojshme dhe do të kursenin për kabinën në pyllin që kanë dashur gjithmonë.