Dy organet më të prekura pas shërimit nga Covid

Frika nga infektimi me koronavirus nuk është më e pranishme, por pasojat që ky virus lë në shëndet pas tejkalimit të sëmundjes po bëhen gjithmonë e më evidente.

Mjekët thonë se truri dhe zemra janë më të prekurat.

Një studim i kryer së fundmi në Amerikë ka nxjerrë në pah rritjen me 15 % të vdekshmërisë si pasojë e atakut kardiak në moshat 40-64 vjeç.