Dritat fiken, disa nga masat për krizën energjetike

Pas orës 20:00 të çdo mbrëmje, të gjitha rrugët kryesore, dytësore, ambientet e institucioneve publike, kryeministria, presidenca, bashkitë dhe ministritë, por edhe objektet e kulturës, monumentet dhe godina të tjera që mund të harxhojnë enegji elektrike, do qëndrojnë në errësirë pa dritë deri në një njoftim të dytë.

Gjatë sezonit dimëror kur temperaturat janë të ulëta dhe në zonat malore, kondicioneri nuk do ngrihet më shumë se në temperaturën 21 gradë, ndërsa gjatë verës nuk duhet të gradohet në temperaturë më të ulët se 27 gradë Celsius.

*Tibo News