Drejtori i CIA-s vizitë sekrete në Kiev

Lufta në Ukrainë vazhdon të jetë një nga problemet kryesore në diskutimet dhe çeshtjet e shumta të agjencisë të inteligjencës amerikane. Drejtori i CIA-s, William Burns, u takua në fshehtësi në Kiev në fund të javës së kaluar me Presidentin e Ukrainës Volodymyr Zelensky.

Gjatë takimit, sipas Washington Post, Burns i komunikoi Zelenskit se cilat janë pritshmëritë e SHBA për lëvizjet e ardhshme ushtarake të Rusisë.