Dorëhiqet Artan Lame, kush do e zërë vendin e tij?

Artan Lame ka dhënë dorëheqjen si drejtor i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës. Sipas mediave vendase, vendin e tij do e zerë Dallëndyshe Bici, e cila aktualisht është në krye të Inspektoriatit të Mbrojtjes së Territorit.

Artan Lame drejtoi Aluiznin prej vitit 2013.

Në vitin 2019 Lame mori drejtimin e Kadastrës Shqiptare, duke u bashkuar ALUIZNI me Hipotekën.

Ndërsa Dallëndyshe Bici ka qenë më herët në krye të IKMT-së, kandidate për deputete, zv/ministre e Mbrojtjes dhe së fundi sërish në krye të IKMT-së.

*Tibo News.