DJ Khaled, shoqërohet në krahë nga dy truprojat e tij

DJ Khaled u transportua nga makina e tij në skenë nga dy truproja për koncertin e tij në Miami Beach, gjithçka sepse ai nuk donte të ndotte atletet e tij Jordan.
Por ylli këmbënguli që ai të transportohej nga makina e tij në një kamion dhe më pas në skenë, për të shmangur marrjen e rërës në atletet e tij Nike Jordan.

Reperi, 48 vjeç, doli në skenë në plazhin jugor të Miami të dielën pasi takoi fansat në Snipes USA. dyqan atletesh dhe veshjesh rrugë.

“Unë nuk dua t’i bëj Jordanet e mia pis, a mund të marr dikë që të më ndihmojë?” – DJ Khaled pyeti ndërsa dy nga truprojat e tij iu hodhën në ndihmë në një video të shpërndarë nga reperi në Instagram.

Ai shtoi: “Faleminderit vëllezër e vlerësoj.”