Divorci i shëmtuar që po i “shkatërron” jetën Kevin Costner

Gruaja e larguar e Kevin Costner dëshiron që ai të shpenzojë mbi një çerek milion dollarë në muaj për t’u kujdesur për fëmijët e tyre … por Kevin e bën të qartë nga dokumentet e tij ligjore, se ai mendo që kërkesa e gruas së tij është grabitje dhe jo suport financiar.

Christine Baumgartner paraqiti dokumente të reja ligjore në të cilat ajo i kërkon një gjyqtari që të detyrojë aktorin të paguajë 248,000 dollarë në muaj në mbështetje të fëmijëve për tre fëmijët e tyre. Ajo pohon se një shumë mbresëlënëse është e vetmja mënyrë se si Christine dhe fëmijët mund të “jetojnë me një standard që i afrohet disi standardit që fëmijët do të gëzojnë ndërsa janë nën kujdesin e Kevinit”. Ajo thotë se kjo nuk përfshin shkollimin e shkollës private, kujdesin shëndetësor dhe shpenzimet e lidhura me sportin, të cilat ajo gjithashtu dëshiron që ai të paguajë.

Burime për TMZ thonë se Kevin tashmë po paguan 100% të shpenzimeve të fëmijëve. Përveç shpenzimeve, Costner ka paraqitur dokumente ligjore duke thënë se ai është i gatshëm të paguajë 38 mijë dollarë shtesë në muaj.

Christine thotë se pasuria e madhe e Kevinit është më se e mjaftueshme për të mbuluar kërkesën e saj… duke pretenduar se të ardhurat totale të Kevinit vitin e kaluar ishin 19.5 milionë dollarë. Shpenzimet e tyre familjare, pretendon ajo, ishin 6.6 milionë dollarë. Kevin qartazi mendon se paratë nuk kanë të bëjnë me mbështetjen e fëmijëve.

Ajo liston udhëtimet e rregullta në vende si Hawaii, Aspen dhe Karaibet — ku ajo thotë se ata shpesh punësojnë ofrues ushqimesh dhe kuzhinierë për të argëtuar mysafirët e tyre.

Mirëmbajtja e pronave të tyre të shumta nuk është as e lirë … rreth 2 milion dollarë në vit … thotë Christine.

Duket se ky divorc po bëhet më i shëmtuar çdo javë. Kohët e fundit, Kevin paraqiti dokumentet e tij gjyqësore, në të cilat pretendonte se Christine refuzoi të largohej nga një prej pronave të tij … pavarësisht kushteve të qarta në paramartesën e tyre që ai këmbëngul që ajo të largohej deri në një datë të caktuar pasi ajo bëri kërkesë për divorc.

Ajo thotë se nuk ka mundësi të lëvizë. Ai pretendon se ajo ka 1.45 milionë dollarë në llogarinë e saj bankare, kështu që ajo është më se në gjendje të marrë me qira një vilë.dhe saga vazhdon…