Ditët më të mira dhe të këqija të prillit, ja pse duhet t’u kushtoni vëmendje

Astrologët këshillojnë për muaj prill të jemi gati për fillime të reja për ditë të tëra, sepse pranvera është një periudhë zgjimi, fillimi i risive dhe sjellja e ndryshimeve.

Megjithatë, nëse jeni të interesuar se kur duhet të merrni një vendim të rëndësishëm dhe kur të qëndroni në shtëpi gjatë këtij muaji, astrologjia e ka përgjigjen. Në prill na pret një eklips diellor dhe më poshtë zbuloni cilat ditë kanë të mira dhe cilat kanë aspekte të këqija.

Eklipsi diellor ndodh më 30 prill dhe do të na kujtojë se “nuk është ari gjithçka që shkëlqen”. Nuk duhet të lëvizni shumë atë ditë, duhet të dëgjoni trupin tuaj me sa më shumë kujdes dhe të mos keni dëshirë për aktivitet të tepruar fizik.

Ditë të favorshme në Prill 2022: 6, 7, 14, 18, 20-22.

Ditë të pafavorshme në prill 2022: 16, 19, 26.

Megjithatë, lajmi i mirë është se nuk mund të prisni Mërkurin retrograd në prill, fajtorin e famshëm për ngjarjet negative. Më së miri është që këto ditë t’ia kushtoni vetes, relaksimit dhe mundësisë për të kaluar kohë me familjen tuaj. Mundohuni të ndaheni nga lajmet, problemet në punë dhe gjithçka që ju prish qetësinë.

Sipas astrologjisë, në prill 2022, nuk duhet të merrni ndonjë vendim të rëndësishëm më 16 prill – ditën e hënës së plotë. Gjatë hënës së plotë dhe disa ditë më vonë, ka shumë mundësi që të merret një vendim i gabuar, ndaj është më mirë t’i shtyni momente të tilla për një ditë tjetër.