Deputeti demokrat nuk rezulton si ‘ish sigurims’

Deputeti demokrat, Lefter Gështenja i kërkoi Autoritetit të Dosjeve verfikimin e pastërtisë së figurës së tij, dhe në përgjigje rezulton se nuk ka pasur lidhje me ish sigurimin e shtetit.

Gështenja shprehet se ky duhet të jetë standardi i ndjekur nga të gjithë deputetët, të pozitës dhe opozitës.

*Tibo News