DEA amerikane thirrje shqiptarëve

Shtetet e Bashkuara të Amerikës intensifikojnë luftën kundër narkotikëve në Sqipëri.

Përmes një njoftimi ata u drejtohen qytetarëve dhe cilitdo profesionist që ka informacione apo indicie për zhvillim aktiviteti kriminal të shpërndarjes së narkotikëve dhe pastrimit të parave në territorin shqiptar.

Njoftimi i plotë:

Agjencia e SHBA Kundër Narkotikëve njofton një linjë të re sinjalizimi për Shqipërinë. DEA nxit këdo që ka informacion në lidhje me trafikun e drogës ose pastrimin e të ardhurave nga droga ta ndajë informacionin me personelin e DEA-s në WhatsApp në: +1 571 502-7846 ose me email në: albania_DEA_tipline@state.gov. Të gjitha të dhënat do të mbahen të fshehta. Shtetet e Bashkuara janë të përkushtuara të punojnë me Shqipërinë për të luftuar trafikun e drogës dhe pastrimin e parave të lidhura me të, për një të ardhme më të mirë për të gjithë shqiptarët.

*Tibo News