Dasma e parë në gjendje civile që nga fillimi i luftës

Në regjistrin e dasmave në Irpin, një qytet afër Kievit që është shkatërruar nga pushtimi rus, Ivan Khvatov, 39 vjeç dhe Olesya Khvatova, 41 vjeç, festuan dasmën e tyre në mënyrë të përmbajtur.

Nuk kishte të ftuar apo dëshmitarë të pranishëm, çifti kishte veshur xhinse e bluze dhe ceremonia e të mërkurës e kryer nga një oficer i gjendjes civile përfundoi brenda pak minutash, kishte kohë vetëm për një puthje pas nënshkrimit të regjistrit.

Kjo është dasma e parë në Irpin në gjendje civile që nga fillimi i luftës.