Dashuri me shikim të parë? Këto shenja duket se nuk kanë dëgjuar për të

Dashuria mundohet të ngrohë çdo zemër të ftohtë, por pavarësisht kësaj një pjesë përpiqet të mos besoj në kiminë apo ndjesinë e vërtëtë. Ka disa shenja specifike që refuzojnë të pranojnë se çdokush mund të bjerë në dashuri në një çast, sidomos nëse po flasim për shikimin e parë.

  • Gaforrja

Gaforrja ka një besim të fortë në shoqëri, por ata hezitojnë të pranojnë situatat romantike. Edhe pse shpesh i bazojnë vendimet në ndjenja, ata nuk besojnë se janë të destinuar të jenë me një person të paracaktuar. Ata në vend të kësaj i bazojnë marrëdhëniet e tyre në punën e palodhur dhe miqësinë e ndërsjellë dhe jo në kiminë dhe tërheqjen fillestare.

  • Ujori

Aftësia për të shtuar romancën në çdo aspekt të jetës duket se nuk i përket aspak shenjës së Ujorit. Këta të fundit besojnë se nuk kanë nevojë për kimi për t’u dashuruar me dikë. Ata e urrejnë idenë e dashurisë me shikim të parë pasi e konsiderojnë atë një pasion jo të shëndetshëm.

  •  Luani

Si një optimist i përjetshëm, Luani ka prirjen të shohë anën e mirë të gjithçkaje. Ata kanë një zell të madh për jetën, por kjo nuk shtrihet në pikëpamjen e tyre për dashurinë. Çdo gjë është e mundur për ta në sferën e tyre personale dhe profesionale, përveç konceptit të dashurisë thellë dikë në shikim të parë.

  • Shigjetari

Shigjetarët janë romantikë të flaktë në martesë, por shpesh pesimistë përpara se dikush t’ua rrëmbejë zemrat. Ata janë lloji i njerëzve që do të shkojnë më lart dhe përtej të njohin partnerin e tyre përpara se të angazhohen. Ndërsa ata besojnë se dikush i mrekullueshëm është atje duke i pritur, ata kurrë nuk bien në dashuri në shikim të parë.

Pavarësisht se këto shenja “nuk e njohin” dashurinë me shikim të parë, ato bëjnë gjithçka munden për të lumturuar të dashurit e tyre. Në fakt, këta shpirtra pragmatikë shpesh i vënë nevojat e të dashurit të tyre përpara nevojave të tyre.