AlbanianEnglish

Conference League, dyfishohen kapacitetet në Rinas

Aeroporti i Rinasit do të ofrojë dy herë e gjysmë më shumë kapacitet se në kushtet normale kur na ndajë vetëm 24 orë nga finalja e Conference League.

Lajmi u bë i ditur nga Drejtori ekzekutiv i Aviacionit Civil, Maksim Et’hemaj në një deklaratë për mediat nga aeroporti i Rinasit. Maksim Et’hemaj theksoi se për të menaxhuar situatën janë siguruar dy grupe operacionale, ku njëri do të merret me sigurinë dhe lëvizjen në qytet drejtuar nga Policia e Tiranës, ndërsa tjetri është vendosur te Alb Control ku do të merret me pritjen e pasagjerëve. Ndërkohë CEO i TIA-s Costandin von Albensleben ka deklaruar se sot TIA do të ketë 142 fluturime dhe nesër do të vijnë 176 avionë me 36 avionë që do të jenë me tifozë.

You don't have permission to register