AlbanianEnglish

Citatet më ikonike që na dhanë filmat, pas vitit 2000

Për gjithsecilin, në përfundim të filmave që shikojmë, mbesin disa detaje në mendje.

Shpesh, pjesë e këtyre detajeve qëllon të jetë një frazë kuptimplotë e një prej personazheve.

Më poshtë do të gjeni disa prej këtyre citateve dhe arsyet se pse janë kaq të veçantë.

 

  • 2003: Finding Nemo

– Citati: “Vazhdo të notosh!”

– Personazhi: Dory

– Aktori: Ellen Degeneres

” Finding Nemo ” dha shumë mësime.

Ndër to, se si të mos heqësh dorë, pavarësisht se çfarë ndodh.

Kjo përforcohet kur Dory i thotë Nemos që thjesht të vazhdojë të notojë kur jeta ta rrëzojë atë.

 

  • 2004: The Notebook

– Citim: “Nëse ti je zog, unë jam zog.”

– Personazhi: Noah i ri

– Aktori: Ryan Gosling

Kjo ishte përgjigja e Noes kur Allie tha se ajo ishte një zog.

Ishte mënyra e tij për të thënë se ai do të ishte si të donte ajo dhe do të shkonte ku të donte të shkonte, për sa kohë që ata ishin bashkë.

 

  • 2012: Life of Pi

– Citimi: “E gjithë jeta është një akt i të lënit gjërat të shkojnë, por ajo që dhemb më shumë është të mos marrësh asnjë moment për të thënë lamtumirë.”

– Personazhi: Pi Patel

– Aktori: Irrfan Khan

Një mrekulli kinematografike, “Life of Pi” tërhoqi shikuesit e filmit me kinematografinë e tij dhe historinë e një djali që notonte në mes të oqeanit me një tigër, bazuar në një roman me të njëjtin emër.

Kjo linjë, të cilën Pi e tha duke iu referuar tigrit në fund të filmit, është një kujtesë për të gjithë se sa e rëndësishme është të thuash lamtumirë kur të jepet mundësia.

 

  • 2013: The Secret Life of Walter Mitty

– Citim: “Gjërat e bukura nuk kërkojnë vëmendje.”

– Personazhi: Sean O’Connell

– Aktori: Sean Penn

Personazhi i titullit Walter Mitty, i luajtur nga Ben Stiller, shpenzon pjesën më të madhe të këtij filmi duke u përpjekur të gjurmojë Sean O’Connell në mënyrë që ai të mund të zhvillojë foton më të mirë të mundshme për numrin e fundit të shtypur të një reviste përpara se të bëhet dixhitale.

Kur më në fund e gjen në skajet më të largëta të shkretëtirës, ​​O’Connell po shikon një leopard bore, të cilit ai nuk e fotografon, duke i thënë Mitit se gjërat e bukura nuk kërkojnë vëmendje, ndryshe nga ajo që ai ka bërë gjatë gjithë kohës.

 

  • 2014: Wild

– Citim: “Unë kam qenë gjithmonë vajza, nëna apo gruaja e dikujt. Unë kurrë nuk kam pasur timonin e jetës sime.”

– Personazhi: Bobbi

– Aktorja: Laura Dern

Reese Witherspoon luan në këtë film të bazuar në biografinë më të shitur ndërkombëtare për një grua që shkon në një ecje 1000 miljesh e vetme për të shëruar veten pas përfundimit të martesës dhe vdekjes së nënës së saj.

 

*Tibo News

 

You don't have permission to register