Cilat janë këshillat më të mira që ka marrë Rihanna si nënë e re?

Së fundmi, Rihanna u bë pjesë e TikTok-ut dhe u prezantoi të gjithëve djalin e saj. Tashmë ajo është nënë dhe jeta e saj ka ndryshuar, por ende i mban mend të gjitha këshillat që ka marrë gjatë shtatzënisë.

Gjatë shtatzënisë, Rihanna po mendonte se çfarë mami do të bëhej dhe arriti në përfundimin se do të ishte super protektive:

“Dhe kjo më rezonon shumë sepse ndjej se kjo është lloji i mamit që do të jem.”

Kur bëheni nënë, natyra ndryshon dhe fëmija juaj bëhet prioriteti juaj. Rihanna thotë se ajo mund të shkojë më tej se skena e rrokullisjes së tryezës së Terezës nëse i duhet të mbrojë fëmijët e saj:

“Më keq. Ju flisni për fëmijët e mi, ka mbaruar”.

Këngëtarja ka marrë shumë këshilla për mëmësinë, e në veçanti një pjesë e kujton:

“Ndoshta këshilla më e mirë është të fle tani sepse nuk do të mundem shumë më vonë. Më duhet të punoj për këtë përpara se të jetë një gjë e së kaluarës”.

Ylli gjithashtu tregoi se pjesa e saj e preferuar e ditës janë mëngjeset:

“Mëngjeset, si të shohësh fytyrën e tij në mëngjes! Duke parë një fëmijë duke u zgjuar ndërkohë që ata thjesht janë të befasuar. Ata po përpiqen të kuptojnë se ku janë. Është më e lezetshmja, është pjesa ime e preferuar e ditës”.

Po ju çfarë këshille do t’u jepnit grave shtatzëna ose nënave të reja? Cila është pjesa juaj e preferuar e mëmësisë?