Cila shenjë e horoskopit rrezikon gjithçka për dashurinë

Të gjitha shenjat e zodiakut kanë meritat e tyre kur bëhet fjalë për shprehjen e dashurisë; Akrepët dashurojnë fort, ruajnë sekretet dhe mbulojnë krimet që bëni, Peshqit do t’ju gjallërojnë me këngë, shenjat e ajrit do t’ju largojnë nga shpenzimet, shenjat praktike të tokës si Bricjapi do t’ju shtojnë në planin e tyre të udhëtimeve, ndërsa njerëzit e zjarrit si Dashi do t’ju mbulojnë me trëndafila.
Megjithatë, mund të ketë vetëm një shenjë për t’i sunduar të gjithë.

Fjala rrezik vjen nga italishtja riscare që do të thotë “të vrapoj në rrezik”, dhe me një hero kompleks dhe zemër të madhe, Luanët janë të gatshëm të rrezikojnë të gjitha, të hedhin topin dhe të gjuajnë kur bëhet fjalë për dashurinë.

Luani është një gjitar i madh, i praruar; Të oksigjenuar nga sfida, të intriguar nga kushdo që nuk është i fiksuar pas tyre dhe të paturpshëm në ndjekjen e tyre, Luanët janë më të prirur se çdo shenjë tjetër të bëjnë lëvizje, të qëndrojnë në rrugën e duhur, të vuajnë, të luten dhe/ose të shkelin ligjin në emër të dashurisë.

Meghan Markle vazhdon të dëshmojë natyrën e patrembur të shenjës së saj duke u përballur me kritika dhe inat të botës në përgjithësi, në mënyrë që të dojë atë që do.

Të sunduar nga dielli, Luanët mishërojnë ngrohtësinë, fuqinë dhe vetitë konsumuese. Gjithçka është më e madhe dhe më e ndritshme si rezultat i aplikimit të kësaj cilësie diellore, marrëdhënieve dhe ndjenjave romantike veçanërisht.

Luanët nuk janë të kënaqur të përkulen kur bëhet fjalë për dashurinë, por ata janë të shtyrë të ndërmarrin veprime.
Rrjedhimisht, disa nga romantikët e mëdhenj të epokave kanë qenë luanë, duke përfshirë Napoleonin, James Baldëin, PB Shelly, Lord Tennyson, Zelda Fitzgerald, James Cameron, Emily Brontë dhe Madonna.

Udhëheqësit e shtëpisë së pestë të pasionit, kënaqësisë dhe lojës, krijimtarisë dhe bashkimit, Luani dëshiron të rrokulliset dhe të përkëdhelet, të kërcejë lakuriq, të shkundë pemë nën rrezet e diellit dhe të mashtrojë butësisht, por me qëllim objektin e dashurisë së tyre.

Dashuria është një lloj arti për krenarinë e luanit dhe ata janë më se të gatshëm të ngjyrosin jashtë linjave.

Ata duan me zë të lartë, pa frikë. Ndërsa kërkojnë adhurim, ata janë më se të gatshëm të ndezin qirinjtë dhe të bëjnë ofertën në altarin e të dashurit të tyre.

Heroizmi figuron dukshëm në arketipin e Luanit.

Këta janë të parët në betejë, nuk lënë asnjë njeri pas, dhe marrin një plumb për të mbrojtur të tjerët.