Chollet: Zgjedhjet në veriun e Kosovës duhet të shtyhen

Këshilltari i Departamentit amerikan të Shtetit, , tha se zgjedhjet për pushtetin komunal në veriun e Kosovës të banuar me shumicë serbe duhet të shtyhen dhe se për këtë çështje do të diskutojë më udhëheqësit e Kosovës gjatë vizitës së tij në Prishtinë javën që vjen.