Çfarë po ndodh aktualisht në Ukrainë?

Të paktën 70 ushtarë u vranë në një sulm të artilerisë ruse, kanë konfirmuar zyrtarët ukrainas. Punonjësit e emergjencave po  punojnë për të gjetur të mbijetuar. Qendra rajonale e Khersonit tashmë është e rrethuar nga trupat ruse, me ushtarë dhe … Continue reading Çfarë po ndodh aktualisht në Ukrainë?