Çfarë mund të bëni ditën e diel?

A mund ta mendoni ditën e diel si ditë e parë të javës dhe jo të fundit? Ju mund ta bëni një listë dhe të shkruani gjërat më të rëndësishme që keni për të bërë gjatë javës.

Ndryshe nga kjo, ju mund të pastroni dhomën tuaj, të lironi hapësirë për të vendosur gjëra të reja.

Bëni detyrat tuaja dhe ruani kohën përgjatë javës.

Planifikoni veshjen tuaj, shikoni kohën se çfarë do të mbretërojë në vendin tuaj dhe planifikoni veshjen tuaj.

Motivoni veten tuaj, mendoni pozitivisht, inspirohuni, jini të lumtur.