Çfarë janë ‘Angel Numbers’ dhe pse janë të rëndësishme

Angel Number, ose numër engjëlli sipas astrologëve është si një fener nga sistemi ynë qiellor.

Ata thonë se kur universi ju dërgon një numër engjëlli, është një përpjekje e qartë për të tërhequr vëmendjen tuaj, për të dërguar një mesazh në kohë ose për të pohuar se jeni në rrugën e duhur.

Të shohësh një numër si “222” në një orë, numër telefoni, kuti postare, targa ose në një tjetër mund të nënkuptojë se po udhëhiqesh në mënyrë hyjnore ose se një përgjigje për një nga pyetjet e tua të mëdha të jetës është në rrugë e sipër.

Sipas astrologëve numrat e engjëjve priren të shfaqen dhe të tërheqin vëmendjen tonë të paktën tre herë të ndara dhe kur shfaqen, zakonisht kanë një kuptim kozmik.
Jo vetëm kaq, por çdo numër engjëlli nënkupton një lloj tjetër energjie. Numerologia Kaitlyn Kaerhart, autore e You Are Cosmic Code: Essential Numerology, thotë: “Ka një kuptim të përgjithshëm për çdo numër dhe të shohësh sekuenca të përsëritura është në thelb përforcim i kuptimit të atij numri. Është si një jehonë nga universi.”

Për shembull, numri një zakonisht simbolizon fillime të reja, udhëheqje dhe ambicie. Nëse e vëreni gjithmonë orën kur është 11:11, mund të jetë një shenjë se dyer të reja po hapen për ju dhe është koha për të shfaqur diçka emocionuese. Nëse jeni të lidhur me 22/2/22, dita juaj mund të jetë ndjerë veçanërisht mistike pasi numri dy përfaqëson harmoninë dhe dashurinë.

Varet nga ju se sa dëshironi të angazhoheni me numrat e engjëjve dhe ndonjëherë, shikimi i tyre mund të duket thjesht si një rastësi ose fat. Sidoqoftë, numrat e engjëjve janë aty për t’ju udhëhequr në të gjitha mënyrat më të mira, dhe kushtimi i vëmendjes ndaj tyre mund t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë veten.

*Tibo News