Çfarë duhet të dini për sezonin e katërt të Call of Duty Mobile?

“Call of Duty Mobile” po bëhet gati për përditësimin e Sezonit 4. Sezoni i ri i quajtur Wild Dogs (qentë e egër) do të përfshijë armë të reja dhe harta.

Një shtesë e re kryesore që do të vijë me përditësimin përfshin një stuhi rëre në Battle Royale, e cila do të sjellë sfidat e veta.

Sezoni i ri do të jetë i gatshëm për të apasionuarit më 28 prill .

Këto janë hartat e reja dhe mënyrat e lojës që do të gjeni në Call of Duty:

Satelitore

Harta satelitore u pa për herë të parë në Call of Duty: Black Ops Cold War.

Harta e re është vendosur në shkretëtirën e Afrikës Qendrore të Angolës dhe është vendosur rreth një sateliti amerikan të rrëzuar.

Harta do të shfaqë një zonë të hapur në njërën anë dhe shpella në anën tjetër.

Lojtarët do të duhet të jenë të kujdesshëm kur përshkojnë hartën për shkak të pikave të shumta të favorshme përreth.

Kjo hartë urbane u pa për herë të parë në Call of Duty: Modern Warfare të vitit 2019 dhe është vendosur në një lagje urbane.

Mënyra e lojës së Luftës Tokësore

Lufta tokësore është një modalitet masiv me shumë lojtarë që do të vendoset në harta të mëdha si Satellite dhe Aniya Incursion.

Lojtarët do të kenë për detyrë të kapin gjashtë pika në hartë.

Battle Royale Sandstorms

Ky sezon do të shohë që stuhitë e rërës të shtohen në hartën e Battle Royale.

Lojtarët që hyjnë në stuhitë e rërës do të zbulojnë shanse më të mëdha për sende të veçanta si pamjet termale dhe plaçkitjen e nivelit të lartë.

Call of Duty: Mobile Sezoni 4

Përveç hartave të reja dhe mënyrave të lojës, lojtarët mund të shtojnë gjithashtu dy artikuj të rinj në arsenalin e tyre. E para është pushka snajper Koshka, ndërsa e dyta është granata e kontaktit. Përveç këtyre të dyjave, lojtarët mund të presin gjithashtu projekte të armëve, kartat e thirrjeve, bukuritë, pikat COD dhe më shumë.