Çështja “Partizani” dhe ndalimi i dhëndrit, reagon Sali Berisha me konferencë të jashtëzakonshme

Ish kryeministri Sali Berisha ka reaguar në lidhje me masat e sigurisë që janë vendosur ndaj tij dhe dhëndrit Jamarbër Malltezi pas hetimeve të SPAK për çështjen e privatizimit të ish-kompleksit “Partizani”. Berisha  mbajti konferencë të jashtëzakonshme që ka nisur … Continue reading Çështja “Partizani” dhe ndalimi i dhëndrit, reagon Sali Berisha me konferencë të jashtëzakonshme