Ceremoni për nisjen e Botërorit edhe në Tiranë

Ambasada e Katarit në Tiranë organzioi ceremoni për hapjen e kampionatit botëror të futbollit, ku morën pjesë zyrtarë dhe përfaqësues të Misioneve Diplomatike në kryeqytet.

Kryebashkiaku Erion Veliaj ishte i ftuar në këtë ceremoni.

Ai e cilësoi këtë ceremoi si shumë të rëndësishme për botën e sportit dhe si një mundësi e mirë për armëpushim dhe për ulje të konflikteve.

*Tibo News