Britney Spears humbet fëmijën

Britney Spears ka treguar se ajo dhe i fejuari Sam Asghari kanë humbur “fëmijen e tyre të mrekullueshëm”, disa javë pasi njoftoi se ishte në pritje të fëmijës së saj të tretë.

Këngëtarja ka postuar sot lajmin në Instagram, duke shkruar në një shënim të përbashkët me Asghari se Spears e ka pësuar abort.

“Kjo është një kohë shkatërruese për çdo prind”, vazhdoi postimi. “Ndoshta duhet të prisnim ta shpallnim atë më vonë, megjithatë ishim tepër të emocionuar për të ndarë lajmin e mirë.”

Çifti tregoi se dashuria për njëri-tjetrin është “forca” e tyre gjatë kësaj kohe sfiduese.

“Ne do të vazhdojmë të përpiqemi të zgjerojmë familjen tonë të bukur”, shkruan dyshja. “Jemi mirënjohës për të gjithë mbështetjen tuaj. Ne kërkojmë me mirësi për privatësi gjatë kësaj kohe të vështirë.”

Sipas klinikës Mayo, rreth 10 deri në 20% e shtatzënive përfundojnë me abort. Ky numër vlerësohet të jetë më i lartë, pasi shumë njerëz abortojnë shumë herët në shtatzëninë e tyre, pa e ditur se po e presin.

Spears, e cila ka dy djem me ish-bashkëshortin e saj Kevin Federline, fillimisht njoftoi se ishte shtatzënë në një postim në Instagram në prill.

Aktorja e Crossroads, e cila ishte nën kujdestari për 13 vjet, foli në një seancë gjyqësore të qershorit 2021 se si ajo nuk kishte në kontroll vendimet e saj riprodhuese dhe u detyrua të bënte një DIU për të parandaluar shtatzëninë.

“Ky i ashtuquajtur ekip nuk do të më lejojë të shkoj te mjeku për ta nxjerrë atë, sepse ata nuk duan që unë të kem më fëmijë,” pretendoi ajo në atë kohë.\