Brad Pitt i jep fund mosmarrëveshjes me Angelina Jolie

Beteja e divorcit mes Brad Pitt dhe Angelina Jolie po arrin fundin – me Brad thuhet se ka hequr dorë nga oferta e tij për kujdestarinë e përbashkët të fëmijëve të tyre.

Yjet e Hollivudit u ndanë në vitin 2016 dhe që atëherë janë përfshirë në një betejë të ashpër divorci.

Brad, 60 vjeç, kishte kërkuar një marrëveshje 50/50 në lidhje me gjashtë fëmijët e tij me Angelina, 48. Megjithatë, një burim i brendshëm i familjes ka zbuluar se ai nuk po e kundërshton më këtë çështje.

Kjo është pjesërisht për shkak të moshës së fëmijëve në fjalë. Nga gjashtë fëmijët, vetëm tre prej tyre janë nën 18 vjeç – me Shiloh, 17 vjeç, duke kaluar këtë moment historik në Maj.