Bookaholic, Stelina Palushi: Veprat e Musine Kokalarit, një antropologji

Kur dikush përmend profesionin që ka zgjedhur të ketë në jetë, në të njëjtën kohë na prezanton edhe veten.
Ky është një nga rastet.

Stelina Palushi ka përfunduar studimet bachelor për Gjuhë-Letërsi dhe aktualisht është në përfundimet e masterit profesional, ku në të njëjtën kohë, vijon edhe praktikën si mësuese në një gjimnaz të kryeqytetit.

Pasioni i saj për librat ka filluar kahera dhe sot për “Tibo News” Stelina ndau titujt më ndikues deri më tani.

  • Lexo gjithashtu:

Bookaholic, Gentjan Tufa: “Stacioni në Shkretëtirë” fiksim
Bookaholic, Anisa Krasniqi: “Zorba” libër që thyen ideologji
Bookaholic, Omer Fuçia: “Tuneli”, libri që nuk heq dot nga mendja
Bookaholic, Pasioni i Klodi Lekës për letërsinë, lindur në qytezën e Mamurrasit
Bookaholic, Jorsena Brahimllari: Gjergj Fishta “parashikon” shumë gjëra
Bookaholic, Begeza Gërbi: Në fund njerëzit bëhen bashkë dhe e mira triumfon
Bookaholic, Liridon Abazi: Sot më shumë se kurrë janë të nevojshëm librat filozofikë
Bookaholic, Adela Ndoj: “Mjeshtri dhe Margarita”, libri që duhet lexuar të paktën një herë në jetë
Bookaholic, Jorsena Brahimllari: Gjergj Fishta “parashikon” shumë gjëra