Bookaholic, Begeza Gërbi: Në fund njerëzit bëhen bashkë dhe e mira triumfon

Begeza Gërbi është një nga të rinjtë e apasionuarit pas librave, e cila po ia dedikon jetën e saj një profesioni që ka të bëjë pikërisht me këtë pasion dhe përhapjen e tij. Studimet për Gjuhë-Letërsi pasuan me mësimdhënie. E gjithë kjo, nisi shumë më herët.

Të jesh njeri që e do librin dhe të duhet të veçosh njërin prej tyre është e vështirë, por pavarësisht kësaj, Begeza na e zbuloi një prej titujve që e konsideron më ndikues.

Lexo gjithashtu: