Bookaholic, Antigonë Bytyçi: Dino Buzzati mes optimizmit dhe pesimizmit

E vendosur për t’i shkuar deri në fund rrugës së gjatë në fushën e letërsisë, Antigona çdo sukses të karrierës së saj është përkushtuar t’ia dedikojë familjes, e veçanërisht babait të saj, tashmë të ndjerë.

Aktivitetet që kanë të bëjnë me letërsi e kanë shoqëruar Bytyçin prej vitesh, ndër të tjera ajo ka qenë edhe bashkëlektore e një libri shkencor psikologjik.

Në një intervistë për “Bookaholic”, Antigona ndau titujt me më shumë ndikim për të.

Lexo gjithashtu: