“Blonde” e tregon suksesin me 14 minuta duartrokitje

“Blonde” fitoi fitoi një zhurmë të madhe që në momentin e parë që iu shfaqën detajet, s’kishte si të mungonte një sukses edhe në premierën e filmit. Publiku i pranishëm e duartrokiti filmin për plot 14 minuta.

Ana de Armas, e cila mbajti veshur rolin e Marilyn Monroe, u pa emocionua nga ky sukses dhe y pa duke fshirë lotët dhe përqafuar me pjesën tjetër të kastit.

Kohë para premierës, kujtojmë që Ana de Armas mori kritika nga audienca dhe e gjykuan jo si zgjedhje të duhur për shkak të theksit të saj, megjithatë ajo u provoi të kundërtën.

Edhe Brody e ka lavdëruar prej kohësh performancën e Ana de Armas si Marlyn, duke e konsideruar atë si aktorja që do të ishte në gjendje ta transportonte rolin “në një kohë dhe vënd tjetër”

Brad Pitt është producent i këtij filmi dhe nuk mungoi as në premierë.

“Blonde” do të jetë i askesueshëm për të gjithë në Netflix më 28 shtator.