Bllokohen 2 laboratorë kriptovalutash Bitcoin në Shijak e Durrës

Bllokohen 2 laboratorë kriptovalutash Bitcoin me vlerë 1 milion euro të ngritura në Shijak dhe Durrës.

Policia ndaloi tre persona dhe shpalli në kërkim dy të tjerë për veprimtari pa licencë dhe pastrim parash.

Për dy laboratorët e Bitcoin policia ka shpallur në kërkim Marin Gjonajn dhe Thoma Zbogon.