Biden skeptik për armëpushimin e Rusisë

Presidenti amerikan Joe Biden ka sugjeruar që homologu i tij rus, Vladimir Putin po thërret një armëpushim në Ukrainë, sepse ai po përpiqet të vazhdojë luftën e tij. Rusia tha se do të respektonte një armëpushim sot dhe nesër për të festuar Krishtlindjet Ortodokse, por masa është pritur me skepticizëm.

Sakaq, Ukraina ka refuzuar ofertën e armëpushimit, duke thënë se nuk do të ketë armëpushim derisa Rusia të tërheqë trupat e saj.